Maisto papildas
Hokaido Premium Collagen – HSC COLLAGEN Premium skystas jūrinis kolagenas N15
Gyvas kolagenas iš Hokaido salos
“Japoniškas Hokaido Premium Collagen yra unikalus!” – taip šį produktą apibūdina Hokaido universiteto mokslininkai. Jie panaudojo patentuotą fermentinės hidrolizės technologiją, kuri padėjo sukurti gyvą -termiškai neapdorotą, ir hidrolizuotą – suskaidytą į mažesnes peptidų ir aminorūgščių grandines, kolageną. Tokį biologiškai prieinamą jūrinį kolageną organizmas lengvai sugeria.
Hokaido GYVAS kolagenas, jau daugiau kaip 40 metų parduodamas Japonijoje, sukurtas pagal Hokaido Universiteto mokslininkų receptūrą ir gaminamas pagal Ibigawa Factory užpatentuotą technologiją.
Kolageną japonai išgauna iš laisvėje arti dugno gyvenančių Ramiojo vandenyno žuvų, kurios ypatingai turtingos sočiosiomis riebalų rūgštimis bei Omega-3.
Hokaido Premium Collagen – HSC COLLAGEN Premium skysto jūrinio kolageno išskirtinės savybės:
Jūrinės kilmės hidrolizuotas kolagenas
Didelė kolageno koncentracija vienoje dozėje: 10 g / 20 ml
Sudėtyje yra I, II, III ir IV tipo kolagenas
Skysta forma
Paprasta naudoti
Malonus granatų skonis
Hokaido mokslininkų sukurta formulė
Japonijos Sveikatos ministerijos (JHNFA) suteiktas Geros Gamybos Praktikos (GMP) sertifikatas 167-B01-02, garantuojantis produkto gamybos efektyvumą ir saugumą.
Gamybos ypatumai
Hokaido Premium Collagen – HSC COLLAGEN Premium skystas kolagenas išgaunamas fermentinės hidrolizės (fermentinis skaidymas rūgščiose arba šarminėse terpėse) būdu. Jo sudėtyje yra mažos molekulinės masės aminorūgščių, kurios nėra paveiktos terminio apdorojimo.
Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai odos, kaulų, kremzlės, dantų ir dantenų, kraujagyslių funkcijai, susidarymą; padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
Literatūros šaltiniai:
Yagi M, et al: Glycative Stress Research 2(2): 58-66, 2015.
Glycative Stress Research, Online edition: ISSN 2188-3610 | Print edition: ISSN 2188-3602.
Ichihashi M: Anti-Aging Medicine 8: 23-29, 2011.
Maessen DE, et al: Diabetes Care 38(5): 913-920, 2015.
Nagai R, et al. Anti-Aging Medicine 9: 108-113, 2012.
National Library of Medicine: effect of collagen in articular pain: a 6-month randomized, double-blind, placebo-controlled study; 2012 Elsevier Ltd.
The Influence of Specific Bioactive Collagen Peptides on Knee Joint Discomfort in Young Physically Active Adults: A Randomized Controlled Trial.; Zdzieblik D, et. al. Nutrients. 2021. PMID: 335627729
Hidrolizuotas kolagenas (iš žuvų), vanduo, fruktozės sirupas, granatų sultys, N-acetil-D-neuramino rūgštis, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, resveratrolis (iš raudonojo vyno ekstrakto).
1 buteliuke yra:
Kiekis
RMV*
hidrolizuoto kolageno (I, II, III ir IV tipo)
10.000 mg (10 g)
–
N-acetil-D-neuramino rūgšties
100 mg
–
vitamino C
100 mg
125%
resveratrolio
5 mg
–
RMV* – referencinė maistinė vertė
– referencinė maistinė vertė nenustatyta
Pakuotė
15 buteliukų po 20 ml
Grynasis kiekis – 300 ml
Maisto papildo notifikacijos numeris: MP-786/20.
Vienas vartojimo kursas skirtas trims savaitėms, t.y. 15 buteliukų po 20 ml. Pirmąsias 5 dienas rekomenduojama gerti po 1 buteliuką (20 ml) vieną kartą per dieną, užsigeriant stikline vandens. Po to padaryti dviejų parų pertrauką ir tęsti kursą vartojant po 1 buteliuką (20 ml) per dieną, užsigeriant stikline vandens. Po antros savaitės vartojimo taip pat padaryti dviejų parų pertrauką ir tęsti kursą dar 5 dienas, vartojant po 1 buteliuką (20 ml) per dieną, užsigeriant stikline vandens. Maisto papildas neskirtas vartoti kūdikiams. Maisto papildo neturėtų vartoti kūdikiai, maži ir jaunesni nei 10 metų amžiaus vaikai, kurie per tą patį 24 valandų laikotarpį yra žindomi arba vartoja kitus maisto produktus, į kuriuos įdėta N-acetil-D-neuramino rūgšties. Kolagenas tinka ir vyrams, ir moterims. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas kolagenas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Atsiliepimai
Kolkas atsiliepimų nėra.