Skaidulinės medžiagos iš 15 skirtingų augalų: daržovių, uogų, vaisių, grybų ir jūros dumblių, fermentuotų kartu su probiotinėmis kultūromis.
TIPAS
Fermentuota masė
KIEKIS
30 maišelių
SKIRTA
Imunitetui
Žarnynui
MEDŽIAGOS
– Skaidulos
– Sukurta mokslininko
– Klinikinės studijos
– Kaskadinė fermentacija
– Natūrali sudėtis
– Ilgaamžių tradicijos Ilgaamžių tradicijos
– Saugus vartojimas
Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas – tai japonų mikrobiologo sukurta ir laiko patikrinta formulė:
3 in 1 – skaidulos, probiotinės bakterijos ir postbiotinės medžiagos
MOKSLIŠKAI pagrįstas veiksmingumas – Japonijoje atlikti in VIVO ir in VITRO klinikiniai tyrimai.
TYRELĖS forma – ypatingai lengvai virškinama ir absorbuojama.
PAPRASTAS vartojimas – vienkartiniai 2,5 g maišeliai, iš kurių turinys išspaudžiamas tiesiai į burną.
GERAS skonis – saldokas, primenantis džiovintas slyvas ir figas, su lengvu šokolado poskoniu.
TINKA VAIKAMS (nėra užspringimo rizikos) bei suaugusiems, kurie turi fiziologinių sunkumų ryjant kapsules.
Idealiai tinka VEGETARAMS ir VEGANAMS, nes sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų.
Be GMO, pieno produktų ir glitimo.
SKAIDULINĖS MEDŽIAGOS (angl. PREbiotics) – 100% augalinės kilmės ingredientai
Maistinės skaidulos arba skaidulinės medžiagos – tai augalinės kilmės angliavandeniai, t.y. maistinė gerųjų žarnyno bakterijų medžiaga, padedanti joms greičiau įsitvirtinti žarnyne ir sudaranti geras sąlygas jų mitybai. Šių medžiagų žmogaus plonoji žarna nevirškina ir neįsisavina, jas skaldo storosios žarnos mikroflora.
Į fermentuoto augalinio ekstrakto OM-X® sudėtį įeina 15 skirtingų natūraliai Japonijos gamtoje užaugusių augalų, turtingų mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:
DARŽOVĖS – daržinis špinatas ir tamsusis kopūstas
VAISIAI ir UOGOS – slyvos, figos, raudonosios vaškuonės, kvapieji mandarinai, šilauogės, goji uogos
DUMBLIAI Laminaria ir Undaria bei JŪRŽOLĖS Hijiki
GRYBAI – šiitake ir maitake grybai, braziliškas agarikas
Ingredientų gausa ir įvairovė užtikrina, kad bus pasirūpinta maistu, tinkančiu skirtingoms bakterijų padermėms.
GYVYBINGOS BAKTERIJOS (angl. PRObiotics)
Fermentuojant augalinius ingredientus gamybos procese naudojamos 12 rūšių probiotinių kultūrų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir S.thermophilus padermėms, tačiau galutiniame produkte jų išlieka labai nedaug.
BIOGENINIAI METABOLITAI (angl. POSTbiotics)
Biogeniniai metabolitai – tai mažos molekulinės masės medžiagos, susiformavusios bakterijų metabolizmo metu: kuomet bakterijos virškina skaidulas ir netirpius angliavandenius ir gamina įvairius komponentus.
Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra daugiau kaip 500 biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių per ilgą fermentacijos laikotarpį. Tai:
247 peptidai
80 lipidų
59 organinės rūgštys (įskaitant trumpos grandinės riebalų rūgštis*)
38 amino rūgštys
26 aminai
24 steroliai
19 angliavandenių
12 polifenolių
10 nukleino rūgščių
6 amidai
3 terpenai
*TRUMPOS GRANDINĖS RIEBALŲ RŪGŠTYS: acetatas, propionatas, butiratas yra vieni svarbiausių postbiotinių metabolitų, įtakojančių įvairias organizmo homeostazes.
OM-X® ekstrakto žaliava yra augalai, t.y. organinė medžiaga. Fermentuodamos šią organinę medžiagą, probiotinės bakterijos pagamina fulvines rūgštis. OM-X® ekstrakte yra didelė (6-8%) mažos molekulinės masės fulvinių rūgščių koncentracija. Tai greičiausiai pirmasis atvejis pasaulyje, kai fulvinės rūgštys buvo aptiktos žmonių maiste.
Maisto papildas – Fermentuotas ekstraktas
Pakuotėje yra:
30 maišelių po 2,5 g | Grynasis kiekis: 75 g
Sudedamosios dalys:
galakto-oligosacharidai, frukto-oligosacharidai, oligosacharidai (melasa), slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė, daržinis špinatas, tamsusis kopūstas, valgomasis dantenis (šiitake grybai), kuokštiniai sėdžiai (maitake grybai), braziliškas agarikas, kininiai ožerškiai (goji uogos), rykštinė ir pietinė šilauogės, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, gerosios bakterijos (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®, L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), S.thermophilus NBRC 13957).
Viename 2,5 g maišelyje yra:
750 mg galakto-oligosacharidų, 750 mg frukto-oligosacharidų, 551,12 mg oligosacharidų, 247,89 mg VAISIŲ (slyvos, figos, kvapieji mandarinai, raudonoji vaškuonė), 84,84 mg DARŽOVIŲ (daržinis špinatas, tamsusis kopūstas), 40,57 mg GRYBŲ (šiitake grybai, maitake grybai, braziliškas agarikas), 36,15 mg UOGŲ (goji uogos, šilauogės), 26,55 mg JŪRŽOLIŲ IR DUMBLIŲ ir 9 mg gerųjų bakterijų.
Vartojimas:
Suaugusiems ir vaikams nuo 1 metų amžiaus: po vieną maišelį vieną kartą per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal individualų poreikį). Vaikams nuo 0 iki 1 metų – po 1/3 maišelio. Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti vandeniu. Atidarius maišelį – suvartoti nedelsiant.
Tinka vartoti nėštumo ir žindymo metu.
Neviršyti nustatytos fermentuoto ekstrakto rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas (fermentuotas ekstraktas) neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Laura (įsigijo produktą) –
nuostabus produktas
valerija (įsigijo produktą) –
Puikiai padeda žarnyno veiklai. Labai patinka. Slyvų skonio.
Egle3 (įsigijo produktą) –
Skanus ir veiksmingas. Vartoju jau ne pirmus metus